Как работят услугите на пътна помощ?

Как работят услугите на пътна помощ?

Днес в България има доста компании, които предоставят на шофьорите бърза пътна помощ в случай на непредвидени повреди и аварии. Собствените знания и сила понякога не са достатъчни, когато например колата е заседнала някъде или акумулаторът се е повредил поради рязко нощно застудяване.

Понякога собствениците на преминаващи автомобили идват на помощ, но през последните години все повече прибягват до помощта на професионалисти. Много шофьори, които вече са изпаднали в беда, са успели  да оценят качеството на предоставяните услуги по денонощна пътна помощ  София. Нека разгледаме как работят тези услуги.

Предимства на автомобилната пътна помощ

Сега, когато сегментът за пътна помощ е успешно усвоен и внедрен в повечето региони на страната, собствениците на автомобили трябва да се запознаят по-добре с предоставяните  услуги. Повечето компании за пътна помощ предлагат на клиентите закупуване на специални клубни карти. Такава карта е валидна за неопределено време през цялата година и гарантира на собственика бърза и качествена помощ при нужда.

Обхватът от услуги на пътна помощ София, включва като правило евакуация на превозни средства, смяна на гуми, подаване на гориво, презареждане на акумулатор, авто консултация с механик по телефон. Какъв специалист ще дойде при вас се решава предварително, в момента, в който се обадите на службата за денонощна пътна помощ и обясните за ситуацията, в която се намирате. Защо си струва да се опитате да използвате помощта на тази услуга? Факт е, че обаждането на тези, които ще ви помогнат във всеки случай, ще бъде по-евтино от пристигането на камион за теглене и последващи ремонти в автосервиз.

0896 46 48 48
Денонощна Пътна Помощ София
Денонощна пътна помощ в София, София област и цяла България!
Както можете да видите, пътна помощ за превозни средства по пътищата на София и Софийска област включва много различни услуги. Така, че не се колебайте и се свържете с нашите специалисти!